Selecteer een pagina

Coaching voor jezelf, je bedrijf
en/of de teksten die jij schrijft

Welkom op deze pagina! Hier vind je mijn aanbod van de mogelijkheden om met mij te werken, waarbij je o.a. kunt kiezen voor coaching, een energiereading of mij kunt inschakelen als coach van tekst. Aangezien elke (coach)sessie anders is geen uitgebreide toelichting op wat je kunt verwachten, dit komt kort ter sprake in het kennismakingsgesprek. En merk je daarna vanzelf wanneer we met elkaar aan de slag gaan, waarbij elke sessie anders is omdat we kijken wat jou en jouw vraagstuk op dat moment het beste past. (En dat is niet altijd een gezellige vraag..). 

Jouw vraagstuk kan een persoonlijk stuk zijn, maar ook betrekking hebben op een zakelijke of tekstuele hulpvraag. Of wellicht wel een combinatie van alles, omdat je vastloopt in je websiteteksten doordat je zelf ergens omheen blijft dansen. Indien je het nog niet helder hebt, is dit verwoorden waar we als eerst mee aan de slag gaan. 

Zodra jij besluit dat het tijd voelt om dit gesprek met jezelf en jouw vraagstuk aan te gaan, volgt de eerste stap hardop: contact opnemen met mij om het kennismakingsgesprek in te plannen. 

Aanbod Kim Huizenga

We starten altijd met een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten in Zoom.
Hierbij bespreken we jouw vraagstuk(ken) en kijken we of jij & ik hier de juiste match voor zijn. 
Bij een wederzijdse GO volgt een bevestiging per e-mail en plannen we de eerste sessie.

Coaching – 3 á 6 sessies

 

Aan het einde van het kennismakingsgesprek volgt een inschatting van het aantal coachsessies voor jou en jouw vraagstuk. Gemiddeld zijn dit 3 á 6 sessies. Ik werk met lange (90min) en korte sessies (45min), in overleg worden deze ingepland. Niet elke sessie zal enkel uit praten bestaan, samen bekijken we of bv. een energiereading, reikibehandeling of energieveldvisualisatie past in jouw proces. Of niet. Tijdens coaching ga jij praten, ervaren & (je) ont|wikkelen in een niet te plannen volgorde. Net hoe jou en jouw vraagstuk op dat moment het beste past.

Los te boeken

Enkele onderdelen uit mijn aanbod zijn ook los te boeken. Hiervoor geldt een apart tarief.   

COACH VAN TEKST:
Een laatste check van je teksten vóór livegang of samen de tekst induiken zodat deze jou nog beter past.
Jij schrijft, ik coach & redigeer.

Meer weten? Plan een kennismakingsgesprek.

Tarief: € 100 incl. btw per uur

HORIZONNIGER:
Een reikibehandeling, energiereading of een visualisatie. Vooraf bespreken we wat het beste past bij jou of degene die je het kado geeft.

Prijzen variëren – vraag naar de mogelijkheden.

3 Investering per 90min-sessie: € 121 incl. btw

→ Investering per 45min-sessie: € 60 incl. btw

→ Investering per 90min-sessie: € 121 incl. btw

→ Investering per 45min-sessie: € 63 incl. btw

Ter info

  • Tarieven inclusief 21% btw, tenzij anders vermeldt.
  • Betaalverzoek volgt direct na de sessie. Factuur mogelijk indien gewenst. 
  • Coach van tekst: o.b.v. akkoord op offerte en 30% aanbetaling. Indien meer uren nodig zijn, gebeurt dit enkel na overleg en nieuw akkoord.  
  • Offline gesprekken vinden plaats in Utrecht/locatie Horizonniger tenzij anders overeengekomen. Bij een externe locatie zijn kosten voor klant. 

“Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂”

Saakje Bakker

 

 

“Wat Kim goed kan? Je door de bomen het bos laten zien. Ik vond het heel fijn hoe ze me begeleidde in mijn brei van gedachtes. En dan heb ik het geluk dat ik zowel een energiereading als twee begeleide visualisaties bij Kim heb mogen doen. Met haar energiereading gaf Kim woorden aan de energie die bij me speelde, alsof ze net een stapje voor was op mijn gedachten. En haar visualisaties vond ik enorm verhelderend. Het gaf me symbolische beelden die passen bij mijn plannen die daardoor ineens een stuk duidelijker werden. En omdat alle info uit mezelf kwam voelde ik ook dat ze 100% kloppen bij waar ik naartoe wil.

Kim helpt je om informatie vanuit je energetische niveau naar de realiteit te halen. Dus ik raad het iedereen aan: zoek je duidelijkheid over je werk of je privé? Schakel Kim dan in.”

Suzan

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli