Selecteer een pagina

Coaching voor jezelf, je bedrijf
en/of de teksten die jij schrijft

Coaching an sich moed je passen en ook de coach die je kiest voor jouw vraagstuk moed matchen. Mijn coachtaal is intuïtief, creatief & helder en dat betekent dat het tijdens een sessie alle kanten op kan gaan. We volgen wat jij nodig hebt en dat is niet altijd enkel praten, soms betekent dat een meer energetische oefening of een creatieve opdracht. Ik nodig je uit om ook jouw intuïtie te herkennen en volgen en op te merken wat jij nu echt nodig hebt.

Je bewegen van ‘het is ingewikkeld’ naar ‘ik zie de ontwikkeling bij mezelf’ vraagt om ont-wikkeling van dat ingewikkelde – en dat is wat jij in coaching gaat doen en waar ik je bij ga helpen.

Dat doe ik niet alleen via ‘reguliere’ coachgesprekken, maar ook via extra opties zoals een energiereading of het coachen van door jou geschreven tekst. Hier vertel ik je tijdens het kennismakingsgesprek graag meer over.

We starten altijd met een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten in Zoom.
Hierbij bespreken we jouw vraagstuk(ken) en kijken we of jij & ik hier de juiste match voor zijn. 
Bij een wederzijdse GO volgt een bevestiging per e-mail en plannen we de eerste sessie,
er zullen minimaal 3 sessies worden ingepland. 

Coaching – minimaal 3 sessies

 

Tijdens coaching ga jij praten, ervaren en (je) ont|wikkelen. Je gaat het gesprek met jezelf (en je bedrijf) aan en dat doen we allereerst via 3 coachsessies, waarbij de eerste sessie altijd 90 minuten duurt.

Daarna overleggen we of een korte (45min) of lange (90min) sessie jou het beste past. Ook kijken we of en zo ja welke extra mogelijkheden onderdeel worden van jouw coachtraject.

Net hoe jou en jouw vraagstuk op dat moment
het beste past.

Ná de 3 sessies plannen we in overleg de volgende sessies.

 

Extra voor (oud)klanten

COACH VAN TEKST:
Een laatste check van je teksten vóór livegang of samen de tekst induiken zodat deze jou nog beter past.
Jij schrijft, ik coach & redigeer. Enkel als aanvulling op reguliere coaching.

Tarief: € 100 incl. btw per uur

HORIZONNIGER:
Een reikibehandeling op afstand of online energiereading is soms precies wat jij nu meer nodig hebt dan ‘reguliere’ coaching. Na afloop van de reiki/energielezing ontvang je een voicenote, de online energiereading kun je zelf opnemen.

Aanvullend op en ook los in te boeken.
Reiki/energielezing op afstand: € 57 incl. btw
Online energiereading: € 94 incl. btw

→ Investering per 90min-sessie: € 121 incl. btw

→ Investering per 45min-sessie: € 64 incl. btw

→ Investering per 90min-sessie: € 121 incl. btw

→ Investering per 45min-sessie: € 64 incl. btw

Aanbod Kim Huizenga

“Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂”

Saakje Bakker

 

 

“Wat Kim goed kan? Je door de bomen het bos laten zien. Ik vond het heel fijn hoe ze me begeleidde in mijn brei van gedachtes. En dan heb ik het geluk dat ik zowel een energiereading als twee begeleide visualisaties bij Kim heb mogen doen. Met haar energiereading gaf Kim woorden aan de energie die bij me speelde, alsof ze net een stapje voor was op mijn gedachten. En haar visualisaties vond ik enorm verhelderend. Het gaf me symbolische beelden die passen bij mijn plannen die daardoor ineens een stuk duidelijker werden. En omdat alle info uit mezelf kwam voelde ik ook dat ze 100% kloppen bij waar ik naartoe wil.

Kim helpt je om informatie vanuit je energetische niveau naar de realiteit te halen. Dus ik raad het iedereen aan: zoek je duidelijkheid over je werk of je privé? Schakel Kim dan in.”

Suzan

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli