Selecteer een pagina

SAMEN WERKEN AAN JOUW TEKSTEN

Teksten schrijven voor je bedrijf, jouw klanten en je potentiële klanten kan soms het allerleukste en meest energiegevende zijn waar je mee bezig bent. Tijdens het typen ratelt het uit je vingers en je kunt de inspiratie en woorden bijna niet bijhouden. Drie weken later kan het voelen alsof je al vier LinkedIn-posts in de herhaling valt, je van blinde tekstvlek naar blinde tekstvlek typt en geen enkel woord meer op de juiste plek staat.

Niemand levert elke dag z’n allerbeste (tekst)werk, maar wanneer je merkt dat je behoefte hebt aan hulp, dan kijk en denk ik graag met je mee. Ik stap in waar jij op dat moment bent in jouw creatieproces, ga het gesprek met jou (en de teksten) aan met het oog op wat jij wilt vertellen en dat wat je al hebt geschreven (of wilt gaan schrijven), werp een corrigerende & redigerende blik waar nodig en help je de teksten van goed naar nog beter te brengen.

Dat kan betekenen dat je mij inschakelt wanneer je aan het begin van het updaten van je website en aanbod staat, dat je mij aanhaakt wanneer de helft van je nieuwe online training af is of dat je mij even snel appt voor een laatste check van jouw nieuwste social media-post. (‘Is het betekent met een -d of -t? Ik twijfel!’)  

Tikfouttikkertje staat in principe niet op de agenda, tenzij jij dat graag wil. We vertikken ons allemaal wel eens, en zolang het de leesbaarheid van jouw verhaal niet in de weg zit kan het wat mij betreft geen kwaad. Uiteraard kunnen we hier wel bewuster naar kijken, wanneer je merkt dat je er zelf over struikelt of het net te vaak terugkrijgt van je klanten.

Of je mij nu wilt inschakelen voor een al geschreven of een nog te schrijven tekst, we beginnen allereerst met een kennismaking in Zoom. Deze duurt ca. 30-45 minuten en hierin kun jij mij vertellen over jouw schrijfwens & hulpvraag, vertel ik jou meer over mijn werkwijze en kunnen we beiden merken of wij op
dit moment een passende match zijn. Kans is groot dat ik je dan al om je geboortegegevens heb
gevraagd voor een eerste blik op jouw Human Design.

Bij een wederzijdse match ontvang je een voorstel op maat. Ik werk op uurbasis en zal in overleg
met jou een passend voorstel doen. Ik reken voor alles hetzelfde uurtarief.

COACHING 

 

Wanneer we samen aan de slag gaan help ik je om jouw teksten van goed naar nog beter te brengen. 

We kijken allereerst naar wat je wilt vertellen en op welke wijze dat jou/je publiek het beste past, we werpen een blik op woordkeuzes & verhaalvolgorde en nemen gaandeweg ook jouw blinde tekstvlekken mee.

Ons contact zal via de app Telegram, via e-mail en via Zoom verlopen. Daarnaast kan het handig zijn dat jij mij toegang geeft tot bv. een document in Canva.

Aangezien elke schrijfwens en hulpvraag anders is, zal het sowieso maatwerk zijn. Voor jou kan het goed werken om via voicemessages in Telegram contact te hebben, een ander wil wellicht liever wekelijks Zoomen of uitgebreid mailen.

Er kan veel, dus laten we overleggen wat ons beiden het beste past. 

 

tekstwerk

Tekstwerk bestaat uit de tijd die ik bezig ben met
het lezen, corrigeren en redigeren van de door jou geschreven teksten. Hierna koppel ik dit aan jou terug via de afgesproken wijze(s). 

Mogelijke teksten waar ik voor jou een blik op werp: 

  • update website / aanbod
  • social media-posts / profielen
  • nieuwsbrief / mailings 
  • blogpost(s)
  • materiaal online academy
  • (gratis) e-books / whitepapers
  • andere documenten die jij veelvuldig
    gebruikt ri. jouw (potentiële) klanten

In overleg zijn engelstalige teksten ook mogelijk .

INVESTERING € 79 PER UUR.
Let op: BTW niet van toepassing.

INVESTERING € 79 PER UUR.
Let op: BTW niet van toepassing.

Aanbod Kim Huizenga

“Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂”

Saakje Bakker

 

 

“Wat Kim goed kan? Je door de bomen het bos laten zien. Ik vond het heel fijn hoe ze me begeleidde in mijn brei van gedachtes. En dan heb ik het geluk dat ik zowel een energiereading als twee begeleide visualisaties bij Kim heb mogen doen. Met haar energiereading gaf Kim woorden aan de energie die bij me speelde, alsof ze net een stapje voor was op mijn gedachten. En haar visualisaties vond ik enorm verhelderend. Het gaf me symbolische beelden die passen bij mijn plannen die daardoor ineens een stuk duidelijker werden. En omdat alle info uit mezelf kwam voelde ik ook dat ze 100% kloppen bij waar ik naartoe wil.

Kim helpt je om informatie vanuit je energetische niveau naar de realiteit te halen. Dus ik raad het iedereen aan: zoek je duidelijkheid over je werk of je privé? Schakel Kim dan in.”

Suzan

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli