Selecteer een pagina

TIJD VOOR TEKSTCOACHING? 

Iedereen kent periodes waarin de teksten uit je vingers ratelen tijdens het typen en de tekst voor je website, e-book of volgende nieuwsbrief in een mum van tijd staat als een huis. Helder, passend, niks meer aan doen. Goede vibes aan alle kanten, want wat kan het fantastisch energiegevend zijn om te schrijven voor je bedrijf en (potentiële) klanten!

Helaas kennen we ook allemaal die momenten dat je van hmpf via mèh naar hmja gaat, en merkt dat je teksten iets missen, de woorden niet raken zoals jij wilt en je het gewoon net niet voelt. Wat je geschreven hebt en wilt vertellen komt niet overeen, en eigenlijk struikel je ook een beetje over je eigen woordkeuzes. Soms regelt het zich een dag later, en soms merkt je dat een actieve meelezer zou kunnen helpen.

Zoals ze in het Engels zo mooi zeggen: That’s where I come in!

Als Coach van Tekst ligt mijn focus op jouw teksten en de schrijfwens & hulpvraag die je hierbij hebt.
Ik werp uitgebreide blikken op de inhoud, spot eigen blinde tekstvlekken en wijs je (indien gewenst!)
ook op andere vertikkingen en tikfouten.

Benieuwd of mijn tekstcoaching jou(w teksten) op dit moment past?

Plan dan een Zoomcall in via onderstaande link. Tijdens dit gesprek hoor ik graag meer over jouw schrijfwens & hulpvraag, vertel ik jou meer over mijn (tekstwerk)werkwijze en kunnen we beiden merken
of wij op dit moment een passende match zijn. Het gesprek duurt ca. 30-45 minuten.

COACHING 

 

Op basis van jouw schrijfwens & hulpvraag ontvang je een offerte op maat. Hierbij bestaat de eerste offerte altijd uit Tekstmatchronde van max. 10 uur, zodat jij kunt merken of mijn tekstcoaching jouw teksten en jou goed past.  

Ons contact verloopt via de app Telegram, via e-mail en via Zoom. Daarnaast kan het handig zijn dat jij mij bv. in Canva of via Google Docs toegang geeft tot de teksten, zodat we in hetzelfde document kunnen werken.

Hoe we precies contact hebben gaat in overleg, waarbij ik soms ook jouw Human Design-chart gebruik om hier een suggestie voor te doen.

Er kan veel, dus laten we overleggen wat ons beiden het beste past.

tekstwerk

Tekstwerk bestaat ook uit de tijd die ik bezig ben met het lezen, corrigeren en redigeren van de door jou geschreven teksten. Hierna koppel ik dit aan jou terug via de afgesproken wijze(s).

Ik coach niet alleen nieuwe en versgeschreven teksten, maar coach met net zoveel plezier ook huidige, reeds gedeelde of eerder verkochte teksten. Soms is een update precies wat een tekst nodig heeft! (En jij ook).

Voorbeelden van teksten die ik met plezier voor jou kan coachen:

  • Website(s), e-books & blogposts
  • e-Trainingen & ander cursusmateriaal
  • Nieuwsbrieven & social media-content.

Please note: everything is possible in English too, including help with translation to/from Dutch.

INVESTERING € 79 PER UUR.
Let op: BTW niet van toepassing.

Eerste offerte is de tekstmatchronde
en bestaat uit max. 10 uur. 

“Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂”

Saakje Bakker

 

 

“Ik ben enorm dankbaar met de hulp die Kim me heeft gegeven bij de teksten voor mijn e-book. Kim heeft goed geluisterd en ingevoeld naar mijn wensen en heeft deze perfect weten te vertalen naar de teksten. Dankzij haar deskundigheid en oog voor detail komen de teksten in mijn e-book super professioneel over en sluiten ze super aan op mijn visie. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking! Dankjewel Kim!”

Michelle Vertriest – Coaching voor mens en dier – gespecialiseerd in dierencommunicatie en dierenhealing

“Heel blij met de tekstcoaching van Kim! Ik stond op het punt om een spannende stap in mijn bedrijf te nemen, en daarvoor was het belangrijk dat de teksten klopten. Mijn klanten zouden ook gebruik gaan maken van deze templates en weer verspreiden onder hun eigen klanten. Kim werkte snel, efficiënt en intuïtief met mijn teksten, waarbij het niet alleen ging om inhoudelijk kloppend, maar ook wat het gevoel van de teksten moest zijn. Door Kim haar tekstcoaching heb ik met vertrouwen dit product verkocht (en ik krijg dagelijks complimenten over hoe goed de teksten zijn). Dankjewel Kim!”

Katja de Beurs – Coaching met Human Design

“Kim is een strategisch partner die vanuit een helikopterview naar je bedrijf kijkt. Juist door naar de grote lijnen te kijken weet ze je middels interessante opdrachten en vragen te stretchen naar een hoger niveau.”

Melissa Kamstra – De Handcoach