Coach van tekst

Jij schrijft en ik coach, oftewel ik check jouw geschreven tekst(en) én het verhaal dat je wilt vertellen.
Ik corrigeer en redigeer in het Nederlands en Engels, waarbij ik ook kan helpen met de vertaling. 

Door mijn jarenlange ervaring in de marketingcommunicatie kijk ik verder dan 1 bericht of alinea en let ook op het grotere geheel nu en in de nabije toekomst. Daarbij heb ik de mazzel (sorry!) dat ik blij word van een tikfout, denk aan de jou(w)’s, strenght/stength’s en ik word(t)’s.

AANBOD

Hoe jij jezelf en je bedrijf neerzet in tekst is net zo belangrijk als het beeld dat je kiest. Zo spreken de foto’s en afbeeldingen die je gebruikt de één meer aan dan de ander en struikelt heus niet iedereen over een schrijffout tussendoor.

Wanneer je echter merkt dat de tekst vaker dan je zou willen net niet matcht met wat je wil vertellen of er meer schrijffouten in staan dan je zou willen, dan kan het fijn zijn hulp in te schakelen. Hulp van een Coach van Tekst.

Waar je mij voor kunt inhuren:

  • Hulp bij het maken van de vertaalslag van jou(w bedrijf) naar jouw klanten;
  • Check van de vernieuwde website (NL/ENG) waar je mee bezig bent;
  • De social media teksten die je een maand vooruit wilt plannen;
  • De presentatie/training die je voor het eerst in het Engels gaat geven; 

Interesse? Plan dan een gratis online kennismakingsessie in van ca. 45 minuten. Bij een wederzijdse GO volgt de offerte op maat specifiek voor jouw vraagstuk ter akkoord. Na akkoord gaan we aan de slag.  


Let op:
merk je dat je nog zoekende bent naar jouw voorkeurstaal in je teksten? Wellicht past de Bedrijfshorizonreis je dan eerst, zodat we met de input daarvan je teksten nog passender kunnen verwoorden. Tijdens de Bedrijfshorizonreis geldt voor Coach van Tekst een gereduceerd tarief van € 68 excl. BTW per uur.

$

Investering € 76,00 excl. btw per uur

Ter info
• Tarief is exclusief 21% btw.
• Factuur / betalingsverzoek volgt elke twee weken met een betalingstermijn binnen 15 dagen tenzij anders overeengekomen;
• Alle gesprekken vinden online plaats via de betaalde versie van Zoom tenzij anders overeengekomen.

‘Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂

Saakje Bakker