Coach van tekst

Coach van tekst

Jij schrijft en ik coach – oftewel ik corrigeer en redigeer jouw geschreven tekst(en) én het verhaal dat je wilt vertellen in het Nederlands en Engels. Waarbij ik indien nodig ook kan helpen met de vertaling.

Door mijn jarenlange ervaring in de marketingcommunicatie kijk ik verder dan 1 bericht of alinea en let ook op het grotere geheel van jouw verhaal nu en in de nabije toekomst. Daarbij heb ik de mazzel (sorry!) dat ik blij word van een tikfout, denk aan de jou(w)’s, strenght/stength’s en ik word(t)’s.

Hoe jij jezelf en jouw bedrijf neerzet in tekst is net zo belangrijk als het beeld dat je kiest. Zo spreken de foto’s en afbeeldingen die je gebruikt de één meer aan dan de ander en struikelt heus niet iedereen over een schrijffout tussendoor. Wanneer je echter merkt dat de tekst vaker dan je zou willen net niet matcht met wat je wil vertellen of er meer schrijffouten in staan dan je dacht, dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen. Hulp van een Coach van Tekst.

Waar je mij voor kunt inhuren:

→ Hulp bij het maken van de vertaalslag van jou(w bedrijf) naar jouw (potentiële) klanten;
→ Check van de vernieuwde website(tekst) waar je mee bezig bent (NL/ENG);
→ De social media teksten die je een maand vooruit wilt plannen;
→ De presentatie/training die je voor het eerst in het Engels gaat geven;

 

Tijdens de kennismakingscall van ca. 45 minuten in Zoom  bespreken we jouw tekstuele vraagstuk(ken) en of wij een passende match zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Bij een wederzijdse GO volgt de offerte ter akkoord, waarna we van start kunnen.

Tijdens de kennismakingscall van ca. 45 minuten in Zoom bespreken we jouw tekstuele vraagstuk(ken) en of wij een passende match zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Bij een wederzijdse GO volgt de offerte ter akkoord, waarna we van start kunnen.

COACHEN VAN TEKST

Voor enkel het corrigeren en redigeren van jouw tekst(en) volgt een samenwerking op basis van gewerkte uren. Naar aanleiding van de kennismakingscall ontvang jij de offerte ter akkoord, waarbij de samenwerking start na jouw akkoord per mail.

$

Investering € 76,00 excl. btw per uur

tekstuele bedrijfshorizonreis

tekstuele bedrijfshorizonreis

Wanneer de wens is een diepere vertaalslag te maken in jouw social- en bedrijfsteksten dan pakken we dit op via de BEDRIJFSHORIZONREIS, waarbij dit traject bewust wordt ingestoken op de tekstuele ont-wikkeling en ontwikkeling van jou en jouw bedrijf. Tijdens de gesprekken volgen we de energie van wat op dat moment speelt, wees dan ook niet verbaasd als jijzelf en jouw bedrijf ook onderwerp van gesprek worden van de gewenste (tekstuele) ont|wikkeling.

Let op: er volgt een aparte offerte ter akkoord voor extra uren corrigeer/redigeerwerk tussen de sessies in á € 76 per uur excl. btw.

$

Investering per maand: € 780 excl. btw

Klik hier voor meer informatie over de Bedrijfshorizonreis
Klik hier voor meer informatie over de Bedrijfshorizonreis

Ter info

  • Tarief is exclusief 21% btw;
  • Bij interesse volgt offerte ter akkoord per e-mail. Pas na akkoord per e-mail is de samenwerking officieel;
  • Factuur / betalingsverzoek Bedrijfshorizonreis volgt voorafgaand aan start maandtraject en dient te zijn voldaan vóór eerste sessie. Bij verlenging dient factuur te zijn voldaan vóór start verlenging;
  • Tarief Coach van Tekst bedraagt €76 per uur excl. btw, factuur volgt einde maand met betalingstermijn binnen 15 dagen tenzij anders overeengekomen. Voor extra uren Coach van Tekst binnen de Bedrijfshorizonreis volgt n.a.v. akkoord hierop einde maand een aparte factuur;
  • Alle gesprekken vinden online plaats via de betaalde versie van Zoom tenzij anders overeengekomen. Offline gesprekken vinden plaats in Utrecht, locatie Kimworks. Indien een externe locatie beter past, is dit voor rekening van de klant incl. reiskosten Kimworks.

‘Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂

Saakje Bakker