Selecteer een pagina

ZAKELIJK VERWOORDEN.
DAT IS WAAR IK JE BIJ HELP.

ZODAT JOUW TEKSTEN NOG BETER PASSEN
BIJ DAT WAT JIJ* WIL VERTELLEN.

ZAKELIJK VERWOORDEN.
DAT IS WAAR IK JE BIJ HELP.

ZODAT JOUW TEKSTEN NOG BETER PASSEN BIJ DAT WAT JIJ* WIL VERTELLEN.

Coach van Tekst. Tekstcoach. Zakelijk verwoorder. Ik help je zakelijk verwoorden.

Dat waar ik jou bij kan helpen voelt breder dan ‘schrijfcoach’, dus wanneer je mij vraagt hoe ik mijn werk zou omschrijven vermijd ik dat woord waar mogelijk. De focus ligt op jouw schrijfwens en de hulpvraag die je hierbij hebt. Wat is het dat je wilt vertellen? Welke woorden passen jou het beste hierin? En wil je dat ik ook met je meedenk tijdens dit creatieproces of heb je enkel behoefte aan een corrigerende & redigerende blik halverwege?

In alle gevallen geldt: jij schrijft en ik coach. Ik coach jou terwijl jij bezig bent met het verwoorden van dat wat je wilt vertellen. En ik coach de teksten die jij hebt geschreven, zodat ze van goed naar nog beter gaan.

Mijn coachtaal is intuïtief, creatief & helder. En moed je passen.

Moed met een -d, want coaching aangaan vraagt moed en zorgt altijd voor beweging. In dit geval beweging in jouw teksten, en vermoedelijk ook in jouw zelf. 

 

* Jouw (potentiële) klanten

JIJ SCHRIJFT EN IK COACH DE TEKST DIE JIJ SCHRIJFT. 

“Kim is een strategisch partner die vanuit een helikopterview naar je bedrijf kijkt. Juist door naar de grote lijnen te kijken weet ze je middels interessante opdrachten en vragen te stretchen naar een hoger niveau.”

Melissa Kamstra – De Handcoach

 

 

“Dankzij Kim weet ik nu haarfijn wat ik en mijn bedrijf nodig hebben om nog meer te groeien. Tijdens de coaching tuned Kim liefdevol in op jouw blokkades en verlangens. Ze geeft je pure inzichten die precies spot-on zijn en tot mega inzichten zorgen. Ik ben onwijs dankbaar dat Kim op mijn pad is gekomen!” 💫❤️

Michelle Vertriest – Samen Inzicht

 

Ik ben heel blij dat Kim op mijn pad is gekomen. Ze is niet alleen een fijn mens, maar ook een 3 in 1 coach. Doordat ze naar het hele plaatje kijkt, groei ik zowel persoonlijk als zakelijk en is dat ook weer terug te vinden in mijn teksten waarbij Kim mee kijkt. Kim is invoelend en op een liefdevolle manier recht voor haar raap als dat nodig is. Ik vind het ook erg fijn dat ze verschillende vormen inzet zodat ik vanuit een ander perspectief kijk, me weer volledig met mijn bedrijf verbonden voel en daar voor durf te gaan staan.

Kim brengt mij telkens weer een stap dichterbij mijn bedrijfshorizon en dat voelt magisch. Dank je wel Kim dat je als coach en cheerleader naast mij staat!

Eva IJspeert – Vrouwencoach en Geboortedoula

 

“Kim is een strategisch partner die vanuit een helikopterview naar je bedrijf kijkt. Juist door naar de grote lijnen te kijken weet ze je middels interessante opdrachten en vragen te stretchen naar een hoger niveau.”

Melissa Kamstra – De Handcoach

 

 

“Dankzij Kim weet ik nu haarfijn wat ik en mijn bedrijf nodig hebben om nog meer te groeien. Tijdens de coaching tuned Kim liefdevol in op jouw blokkades en verlangens. Ze geeft je pure inzichten die precies spot-on zijn en tot mega inzichten zorgen. Ik ben onwijs dankbaar dat Kim op mijn pad is gekomen!” 💫❤️

Michelle Vertriest – Samen Inzicht

 

Ik ben heel blij dat Kim op mijn pad is gekomen. Ze is niet alleen een fijn mens, maar ook een 3 in 1 coach. Doordat ze naar het hele plaatje kijkt, groei ik zowel persoonlijk als zakelijk en is dat ook weer terug te vinden in mijn teksten waarbij Kim mee kijkt. Kim is invoelend en op een liefdevolle manier recht voor haar raap als dat nodig is. Ik vind het ook erg fijn dat ze verschillende vormen inzet zodat ik vanuit een ander perspectief kijk, me weer volledig met mijn bedrijf verbonden voel en daar voor durf te gaan staan.

Kim brengt mij telkens weer een stap dichterbij mijn bedrijfshorizon en dat voelt magisch. Dank je wel Kim dat je als coach en cheerleader naast mij staat!

Eva IJspeert – Vrouwencoach en Geboortedoula

 

Meer over mij(n horizon) vind je op mijn Instagram en LinkedIn