Coaching Kim Huizenga

Coaching

Het gesprek met jezelf en jouw bedrijf aangaan én tegelijkertijd aan de slag met het vinden van de bestpassende woorden voor jou en jouw bedrijf nu – dat is wat we gaan doen wanneer je mij als coach voor jouw business & tekst inzet. 

In alle gevallen geldt dat jij schrijft en ik coach – oftewel ik corrigeer en redigeer jouw geschreven tekst(en) én het verhaal dat je wilt vertellen. Dit kan overigens zowel in het Nederlands en Engels, waarbij ik je ook
kan helpen met de vertaling.

We starten altijd met een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten in Zoom.
Hierbij bespreken we jouw vraagstuk(ken) en kijken we of wij hier een passende match voor zijn.
Bij een wederzijdse GO volgt de offerte ter akkoord. Na akkoord start de samenwerking.

BUSINESS & TEKST

Bij BUSINESS & TEKST kijken we samen naar datgene waarbij jij bij het verwoorden ervan hulp kunt gebruiken op de korte termijn.

Ontstaan vanuit vragen als: ‘Heb je tijd om even te sparren? Ik zit vast op m’n eigen rotonde vol gedachtes… / Mijn aanbod(tekst) mist nog iets en ik zie niet wat… / Ik krijg het niet zo verwoord als ik zou willen… ‘. We duiken er samen in.

BUSINESS & TEKST bestaat uit 1 sessie van 90 minuten in Zoom, is incl. korte voorbereiding vooraf tekstcoachwise en ná de sessie ben ik nog 3 dagen via WhatsApp binnen handbereik voor verse ingevingen en laatste puntjes op de i.

→ Investering per sessie: € 397 excl. btw

COACH VAN TEKST
O.B.V. URENFACTUUR

Voor enkel het corrigeren en redigeren van jouw tekst(en) kies je voor COACH VAN TEKST.

Ik loop je teksten door, check je nieuwe website vóór livegang, controleer je laatste blog op tikfouten en lees de werkboeken van je nieuwste training nog eenmaal voor je door.

Feedback wordt verwerkt via Word en ontvang je daarna per e-mail.

Het is mogelijk om via Zoom de teksten samen door te lopen, hiervoor geldt hetzelfde uurtarief.

→ Investering per sessie: € 397 excl. btw

→ Investering per uur: € 97 excl. btw

→ Investering per uur: € 97 excl. btw

Ter info

  • Tarieven excl. 21% btw.
  • BUSINESS & TEKST: we gaan van start na betaling volledige factuur, deze volgt ná akkoord op offerte.
  • COACH VAN TEKST: we gaan van start nadat de aanbetaling is voldaan, deze bestaat uit 30% van de verwachte totaalsom van de akkoordgegeven offerte. Indien blijkt dat offerte niet overeenkomt met benodigde aantal uren geef ik dit bijtijds aan. Na duidelijk akkoord over vervolg gaan we verder met het project. 
  • Alle gesprekken vinden online plaats via Zoom tenzij anders overeengekomen. Offline gesprekken vinden plaats in Utrecht, locatie Kimworks. Indien een externe locatie beter past, is dit voor rekening van de klant incl. reiskosten Kimworks.

“Volgens mij heb ik een dosis Kim-magic nodig’. Dat was wat ik dacht toen ik met ’n project bezig was en stagneerde. En Kim-magic kreeg ik! Kim werkt snel, scherp, intuïtief, voelt aan waar er iets ontbreekt in een tekst of aanbod of waar er juist teveel staat en tovert dit om naar een kloppend geheel. Het mooie aan Kim is dat ze eerst uitzoomt naar het grotere plaatje om te checken of de basis stevig staat (en zo niet, dan weet ze daar ook raad mee) voordat ze inhoudelijk aan de slag gaat. Dit maakt haar een waardevolle sparringpartner en coach. Op naar de volgende samenwerking 🙂”

Saakje Bakker

 

 

“Wat Kim goed kan? Je door de bomen het bos laten zien. Ik vond het heel fijn hoe ze me begeleidde in mijn brei van gedachtes. En dan heb ik het geluk dat ik zowel een energiereading als twee begeleide visualisaties bij Kim heb mogen doen. Met haar energiereading gaf Kim woorden aan de energie die bij me speelde, alsof ze net een stapje voor was op mijn gedachten. En haar visualisaties vond ik enorm verhelderend. Het gaf me symbolische beelden die passen bij mijn plannen die daardoor ineens een stuk duidelijker werden. En omdat alle info uit mezelf kwam voelde ik ook dat ze 100% kloppen bij waar ik naartoe wil.

Kim helpt je om informatie vanuit je energetische niveau naar de realiteit te halen. Dus ik raad het iedereen aan: zoek je duidelijkheid over je werk of je privé? Schakel Kim dan in.”

Suzan

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli