Over Kim

Dat Kim en Horizon hetzelfde betekenen leerde ik toen ik mijn naam ooit in een boek zag staan.

Over Kim

Dat Kim en Horizon hetzelfde betekenen leerde ik toen ik mijn naam ooit in een boek zag staan.

De afgelopen jaren kwam de horizon steeds vaker voorbij in mijn leven, waarbij diverse stippen en horizonnen de revue passeerden voordat ik mijn eigen (tekst)coachpraktijk opende en in maart 2021 verhuisde naar Utrecht. 

Mijn coachavontuur startte begin 2020 officieel, waarbij het praktisch coachen al snel werd gecombineerd met intuïtieve, energetische en spirituele oefeningen tijdens sessies met klanten. Als vanzelf ontstonden er visualisaties, pakte ik er een spiritueel carddeck bij en voegde ik ‘Energetisch’ toe aan mijn (business)coachzijn. 

Hiervoor werkte ik ruim 14 jaar in de media- en marketingcommunicatiebranche. De kennis en ervaring uit die tijd komt nog steeds van pas bij het meedenken met en coachen van (vrouwelijke) ondernemers en hun bedrijf. Mijn inner-marketingradar draait vaak al voordat ik het doorheb – iets met onbewust alvast wat creatieve stippen zetten aan de bedrijfshorizon van mijn (toekomstige) klanten.

Mijn nieuwsgierigheid volg ik graag en vaak, vooral als het om mijn eigen ontwikkeling gaat. En daarmee de ontwikkeling van mijn bedrijf en de waarde die het toe kan voegen voor klanten en hun bedrijf.  

Overigens coach ik niet helemaal alleen, mijn Jack Russell Teuntje zal bij bijna alle sessies aanwezig zijn.

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli