Over Kim

Over Kim Huizenga

Als coach voor jouw business & tekst combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen.

Over Kim

Als coach voor jouw business & tekst combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen.

Net zo gaat het in mijn eigen werk en leven, want de afgelopen jaren veranderde mijn horizon letterlijk en figuurlijk: ik startte mijn eigen bedrijf Kimworks een week voor de eerste lockdown, voltooide succesvol de coachopleiding Coach Intensive van Nonons Coachopleidingen en verhuisde na 15 jaar Amsterdam naar Utrecht. 

Het praktisch coachen combineerde ik al snel met het intuïtieve, energetische & spirituele en van daaruit vormde zich het energetische businesscoachen (van tekst). Dat intuïtieve, energetische en spirituele meldt zich steeds helderder op mijn zakelijke pad, want van de vele plannen die ik begin maart 2020 had als vers-gestarte ondernemer zijn er gelukkig vele helemaal anders gelopen.  

Daarvoor was ik 12 jaar werkzaam in de media- en marketingcommunicatiebranche en in mijn praktijk komt alle kennis en ervaring van deze tijd nog steeds van pas voor mijn klanten. Mijn inner-marketingradar blijft namelijk ideeën bedenken en mogelijkheden zien zodra de kans zich voor doet. 

Mijn nieuwsgierigheid volg ik graag en vaak, en bracht mij in het verleden al bij een opleiding tot Intuition Practitioner (afgerond februari 2022), Workshop Stemacteren (gestart januari 2022), trainingen over Human Design (mijn design: 1/3 Sacral Manifesting Generator) en vele andere cursussen, masterclasses en trainingen waarin ik mijn (zakelijk) praktische en spirituelere nieuwsgierigheid volgde.

Meer over mij(n horizon) vind je op mijn Instagram en LinkedIn
Mijn Horizon Kim Huizenga

Overigens coach ik niet helemaal alleen, mijn Jack Russell Teuntje zal bij bijna alle sessies aanwezig zijn.

Wat een mooie prikkelende sessie met Kim bij Kimworks! Leerzaam, helpend, inspirerend en creatief met een vleugje spiritualiteit. Kim is nieuwsgierig, vraagt door, en geeft terug met een mooie dosis empathie. Heb zinvolle inzichten opgedaan en veel positieve energie gekregen.

Féle Ragetli