Selecteer een pagina

Over Kim

Over Kim Huizenga

Als coach combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou (en jouw bedrijf) te halen.

Over Kim

Als coach combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou (en jouw bedrijf) te halen.

Net zo gaat het in mijn eigen werk en leven, want de afgelopen jaren veranderde mijn horizon letterlijk en figuurlijk: ik startte mijn eigen bedrijf een week voor de eerste lockdown, voltooide succesvol de coachopleiding Coach Intensive van Nonons Coachopleidingen* en verhuisde na 15 jaar Amsterdam naar Utrecht. 

Het praktisch coachen combineerde ik al snel met werken vanuit intuïtie, waarbij geen gesprek hetzelfde is door de verschillende vraagstukken van mijn klanten. Hiervoor was ik 12 jaar werkzaam in de media- en marketingcommunicatiebranche, iets waar mijn ook zakelijke klanten voordeel uit halen, want mijn inner-marketingradar draait (tijdens het helpen verwoorden) nog vaak vol plezier op volle toeren. 

Mijn nieuwsgierigheid en JA’s volg ik graag, zo behaalde ik onlangs mijn Reiki 1-certificaat en staat Reiki 2 gepland voor eind januari 2023. Ook rondde ik de opleidingen tot Intuition Practitioner en Voice-over/Stemacteur succesvol af, net als diverse andere trainingen waaronder over Human Design (1/3 Sacral Mani-Gen). 

Alles samen zorgt voor een fijne combinatie van verschillende coachmethodes en werelden om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen wanneer we met elkaar aan de slag gaan. 

* Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA

Meer over mij(n horizon) vind je op mijn Instagram en LinkedIn
Mijn Horizon Kim Huizenga

Overigens coach ik niet helemaal alleen, mijn Jack Russell Teuntje zal bij bijna alle sessies aanwezig zijn.