Selecteer een pagina

Over Kim

Over Kim Huizenga

IK WERK INTUÏTIEF, CREATIEF & HELDER EN MAAK DAARBIJ O.A. GEBRUIK VAN HUMAN DESIGN. DAN WEET JE DAT VAST.

Over Kim

IK WERK INTUÏTIEF,
CREATIEF & HELDER
EN MAAK O.A. GEBRUIK
VAN HUMAN DESIGN.
DAN WEET JE DAT VAST.

Horizonniger is één van mijn favoriete lievelingswoorden en dat kim & horizon hetzelfde betekenen maakt ’t nog mooier. Sinds vorig jaar is Horizonniger mijn bedrijfsnaam, waarbij het woord voor mij hetzelfde betekent als gelukkiger.

Mijn horizonnigere werkblik werp ik het liefst op de teksten van klanten, waarbij ik het gesprek met hen aanga over meer dan alleen die teksten. Binnen mijn werk geef ik waar nodig (gevraagde!) feedback, al kan dat soms als ‘feet back’ voelen. Het is nooit mijn bedoeling om je figuurlijk op de tenen te trappen, wel om je te helpen het beste uit jezelf te halen en dat in jouw teksten naar voren te laten komen.

Hiervoor combineer ik onder meer wat ik leerde tijdens de Coach Intensive-opleiding van Nonons* en bij de opleiding tot Intuition Practitioner in Haarlem. Mijn werkachtergrond ligt in de marketing & communicatie en ook dit komt nog regelmatig van pas.

Human Design is inmiddels een vaste waarde in mijn werk, onder andere om jou beter te kunnen begeleiden en (jouw teksten) passender richting te geven.

En mijn eigen horizonnigere blik? Die werp ik graag op weidse uitzichten, verdere eigen ontwikkeling en lekker wandelen door Utrecht met hond Teuntje.

* Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA

Meer over mij(n horizon) vind je hier:

Mijn Horizon Kim Huizenga

Overigens coach ik niet helemaal alleen, mijn Jack Russell Teuntje zal bij bijna alle sessies aanwezig zijn.