Over Kim

Over Kim Huizenga

Als coach voor jouw business & tekst combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen.

Over Kim

Als coach voor jouw business & tekst combineer ik verschillende werelden en coachmethodes om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen.

Net zo gaat het in mijn eigen werk en leven, want de afgelopen jaren veranderde mijn horizon letterlijk en figuurlijk: ik startte mijn eigen bedrijf Kimworks een week voor de eerste lockdown, voltooide succesvol de coachopleiding Coach Intensive van Nonons Coachopleidingen* en verhuisde na 15 jaar Amsterdam naar Utrecht. 

Het praktisch coachen combineerde ik al snel met werken vanuit intuïtie, wat inmiddels heeft geresulteerd in het coach zijn voor jouw business & tekst zoals het jou(w bedrijf) op dit moment past. Hiervoor was ik 12 jaar werkzaam in de media- en marketingcommunicatiebranche en in mijn praktijk komt alle kennis en ervaring van deze tijd nog steeds van pas voor mijn klanten. Mijn inner-marketingradar blijft altijd ideeën bedenken en mogelijkheden zien zodra de kans zich voor doet. 

Mijn nieuwsgierigheid volg ik graag en vaak en bracht mij in het verleden al bij opleidingen tot Intuition Practitioner en Stemacteren, beide inmiddels succesvol afgerond. Ook volgde ik vele trainingen, masterclasses en cursussen, bijvoorbeeld over Human Design (1/3 Sacral Mani-Gen). Alles samen zorgt voor een combinatie van verschillende coachmethodes en werelden om het beste uit jou en jouw bedrijf te halen wanneer we met elkaar aan de slag gaan. 

* Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA

Meer over mij(n horizon) vind je op mijn Instagram en LinkedIn
Mijn Horizon Kim Huizenga

Overigens coach ik niet helemaal alleen, mijn Jack Russell Teuntje zal bij bijna alle sessies aanwezig zijn.